Sākumskola

Labo darbu nedēļa

“Labo darbu nedēļā” esam piedzīvojuši īstu prieku un gandarījumu par paveikto! Paldies visiem, kuri iesaistījās mūsu aktivitātēs. Paldies skolēniem un vecākiem! 

Šīs nedēļas laikā tika vāktas zīles meža dzīvniekiem.

Paldies Mikusa tētim Kārlim, kurš mūs iepazīstināja ar meža dzīvnieku dzīvi mežā. Liels prieks nodot Kārļa rokās smagās zīļu kastes, jo zinām, ka tās tiks aizvestas dzīvniekiem uz mežu gardai maltītei! 

Paldies arī sakām Amēlijas mammai Inesei par stāstu par dzīvniekiem dzīvnieku patversmē “Ulubele”. Kopā ar suni Olgu, kura kādreiz dzīvoja dzīvnieku patversmē “Ulubele” šis stāsts liek padomāt par cilvēcību un attieksmi pret dzīvniekiem. Mīlēsim tos no visas sirds!  Liels prieks nogādāt sarūpēto dzīvnieku pārtiku un citas lietas uz dzīvnieku patversim “Ulubele”, kas viņiem ļoti nepieciešamas.

Paldies sākām arī bērnudārza bērniem, kuri kopā ar mums piedzīvoja pasaku valstības burvību lasot kopā pasakas! Paldies skolotājai Lindai un 3. klases skolēniem!

Savukārt 6. klases skolēni ar skolotāju Ingunu veica eksperimentu – raķetes.  Paldies bērnudārza bērniem par interesi to vērot un piedalīties eksperimentā! 

Mums liels prieks kopā piedzīvot labos darbus un ar tiem dalīties ne tikai šajā nedēļā, bet no dienas uz dienu! Lai izdodas mums visiem kopā!

<< atpakaļ uz sarakstu
error: Saturs aizsargāts!