Sākumskola

Jauno vokālistu konkurss ‘Namiņa Balss 2018’

29. martā “Namiņā” norisinājās jauno vokālistu konkurss “Namiņa Balss 2018”, kurā piedalījās “Namiņa” sākumskolas audzēkņi. Skolēni bija kārtīgi gatavojušies un strādājuši, ierodoties “Namiņā” pat brīvlaikā, lai vingrinātos un parādītu savus priekšnesumus gan klasesbiedriem, gan skolotājiem, kā arī bargajai žūrijai.

Lai aizdzītu prom “lampu drudzi”, konkursa sākumā uz skatuves uzstājās Bērnu vokālā mūzikas konkursa “Balss pavēlnieks” Grand Prix ieguvēja, vairāku starptautisku vokālo konkursu laureāte un topošā aktrise, kuru nākamgad redzēsim Andra Gaujas filmā “Nekas mūs neapturēs”, un mūzikas skolas “Namiņš” 7.vijoles spēles klases audzēkne Dārta Stepanova.

Šogad pirmo reizi “Namiņa” vēsturē žūrijas komisija bija vienās domās ar skatītājiem, kuri pēc priekšnesumu noklausīšanās balsoja par Skatītāju simpātijas balvu, un titulu “Namiņa Balss 2018” ieguva Gustavs Akmentiņš no 4.klases.

Paldies visiem dalībniekiem par uzdrīkstēšanos un ieguldīto darbu! Vislielākais paldies skolēnu mūzikas skolotājām Kristīnei Ozoliņai un Marijai Ivanovai! Paldies arī žūrijai par atbildīgo darbu!

Paldies arī visiem atbalstītājiem un organizatoriem, kas palīdzēja īstenot konkursu “Namiņa Balss 2018”.

<< atpakaļ uz sarakstu
error: Saturs aizsargāts!