Sākumskola

Svinējām ‘Namiņa’ dzimšanas dienu

Par godu “Namiņa” 17. dzimšanas dienai šogad rīkojām veselu dzimšanas dienas nedēļu.

Pirmdienā, 11. septembrī tika atklāts “Namiņa” jaunais rotaļu laukums, kuru gan kārtīgi ieskandinājām, gan izdancojām ar jau 1. septembrī iepazītajiem Zīļukiem. “Namiņš” uzaicināja visus lielos palīgus, kuri īstenoja sapni par rotaļu laukumu un kopā griezām atklāšanas lenti.

Otrdienā, 12. septembrī rīkojām Radošo rītu, kurā krāsojām, zīmējām un veidojām apsveikumus “Namiņa” dzimšanas dienai par godu. Gan lieli, gan mazi rakstīja krāsainus un sirsnīgus vēlējumus “Namiņam”.

Trešdienā, 13. septembrī ar mūsu vissuperīgākajiem deju un sporta skolotājiem Kasparu un Aigaru rīkojām Deju rītu, kurā kārtīgi izdejojāmies un izsmējāmies.

Ceturtdienā, 14. septembrī, turpinot iepriekšējās dienas fiziskās aktivitātes, uzsākām rītu ar Rīta rosmi, ko mums vadīja sporta skolotājs Aigars.

Piektdienā, 15. septembrī “Namiņa” lielajā dzimšanas dienā rītu iesākām kopā dziedot “Namiņa” himnu un veltot “Namiņa” īpašo dzimšanas dienas dziesmu. Grupiņas un klases sveica arī mūsu sirsnīgo direktori Sandru, kurai šajā dienā arī bija svētki. Savukārt, pēcpusdienā, turpinot “Namiņa” tradīciju, bērni gatavoja dzimšanas dienas kūkas, ar kurām paši arī našķējās.

<< atpakaļ uz sarakstu
error: Saturs aizsargāts!