Mūzikas Skola

‘Namiņā’ ciemojas prezidenta kundze Iveta Vējone

27. martā “Namiņā” bija liels notikums – pie mums ciemojās prezidenta kundze Iveta Vējone. Par godu mūsu viesim “Namiņa” skolēni bija sagatavojuši vairākus priekšnesumus. Kā teica vadītāji Zīļuki: “Tad jau mums nedēļa vajadzīga, lai visu parādītu!” “Namiņa” bērni un jaunieši ar lielo sajūsmu un aizrautību gaidīja šo notikumu, gatavojot priekšnesumus. Ne tikai skolēni, bet arī bērnudārza bērni ar audzinātājām ļoti gaidīja ciemiņu un bija sagatavojuši aktivitātes un spēles, ko kopā visiem veikt.

Pēc koncerta un ciemošanās grupiņās skolēni un “Circenīši” un “Bitītes” no bērnudārza bija sagatavojuši jautājumus Ivetai Vējonei. Paldies prezidenta kundzei par atbildēm, par vērtīgu atziņu sniegšanu un iedvesmu tālākam darbam nākotnē! Katrs sev ieguva kādu mazumiņu, ko paņemt līdzi.

Savukārt, Mūzikas skolai šis bija ļoti īpašs notikums – valsts prezidenta kundzes vizītes laikā tika atskaņots sitaminstrumentālista un komponista Ērika Mieža pirmatskaņojums “Uvertīra marimbai un orķestrim”, kā arī komponists un prezidenta kundze apmainījās ar autogrāfiem partitūrās, un katram viens eksemplārs uzdāvināts kā atmiņa no šīs īpašās tikšanās!

Prezidenta kundze pēc diskusijas pasniedza “Namiņam” dāvanu – grāmatas bērniem. Arī mēs vēlējāmies sniegt prezidenta kundzei dāvanu, kas viņai vēl ilgi dāvātu prieku un  atgādinātu par “Namiņu” – vēja zvans “Namiņa” formā, kuru gatavojuši mūsu pašu keramikas pulciņa bērni. Savukārt, pēc kopīgas diskusijas visi kopā veidojām paši savu vēja zvanu, kurā katrs bērns, skolotājs, “Namiņa” mīļais keramikas lāsītē iespieda savu pirksta nospiedumu.

Paldies “Namiņa” skolēniem, bērnudārza bērniem un mūzikas skolas audzēkņiem, vecākiem un pedagogiem par atsaucību un, protams, liels paldies prezidenta kundzei Ivetai Vējonei par sirsnīgo vizīti “Namiņā”.

<< atpakaļ uz sarakstu
error: Saturs aizsargāts!