Sākumskola

Jauno vokālistu konkurss “Namiņa Balss 2017”

Šī gada 3.martā, tradicionāli kā jau katru gadu sagaidot pavasari, “Namiņā” norisinājās jauno vokālistu mūzikas konkurss “Namiņa balss 2017”, kurā piedalījās gan “Namiņa” sākumskolas skolēni, gan bērnu un jauniešu radošo spēju attīstības centra “Namiņš” mūzikas studijas audzēkņi. Skolēni bija kārtīgi gatavojušies, lai parādītu skolasbiedriem, skolotājiem un vecākiem savus izvēlētos priekšnesumus, stājoties pretī skatuves uztraukumam un bargajai žūrijai. Lai aizdzītu dalībnieku uztraukumu, konkursa sākumā ar priekšnesumu uzstājās Marta ar Tomu, vieni no pirmajiem mūzikas skolas audzēkņiem, kuri līdz šim turpinājuši nodarboties ar mūziku un pat izveidojuši savu grupu.

Šī gada titulu “Namiņa balss 2017” ieguva sākumskolas “Namiņš” 1. klases skolniece Keitija Dičkovska. Īpašā skatītāju simpātiju balva šogad tika piešķirta sākumskolas “Namiņš” 5. klases skolēnam Eduardam Raulam Juhņevičam, savukārt žūrijas simpātiju balvu šogad ieguva sākumskolas “Namiņš” 1. klases skolēns Kristians Vēveris.

Liels paldies visiem dalībniekiem par drosmi un uzdrīkstēšanos piedalīties konkursā. Vieslielākais un mīļākais paldies skolēnu vislielākajām atbalstītājām, mūzikas skolotājām Kristīnei Ozoliņai un Annai Šuvajevai. Paldies arī žūrijai par atbildīgo vērtēšanas darbu.

Paldies visiem skolotājiem un organizatoriem, kas palīdzēja pasākuma “Namiņa balss 2017” īstenošanā un organizēšanā.

 

<< atpakaļ uz sarakstu
error: Saturs aizsargāts!