Sākumskola

Piedalījāmies Olimpiskajā sporta dienā

23.septembrī vairāk kā 500 vietās visā Latvijā norisinājās «Olimpiskās dienas 2016» pasākumi. Arī sākumskola “Namiņš” nesēdēja malā un metās piedzīvojumā.

2-6.klase kopā ar sporta skolotāju Aigaru un klašu audzinātājiem devās uz Hanzas vidusskolu, kur norisinājās centrālais ‘’Olimpiskās dienas 2016’’ pasākums un kurā pulcējās aptuveni 700 skolēnu no 90 skolām.
Viss sākās ar rīta vingrošanu jeb iepriekš sporta stundās apgūtā vingrojuma kompleksa izdejošana kopā ar tādām Latvijas sporta zvaigznēm kā Mārtiņu Pļaviņu un Marta Ozoliņu, kas ir vieni no vadošajiem Latvijas pludmales volejbolistiem un, kas palīdzēja kaldināt šī gada olimpiskās dienas sauklis ‘’PADOD BUMBU’’
Dienas galvenajā daļā ‘’Namiņa’’ komanda, kas sastāvēja no 2.-3.klases skolniekiem piedalījās stafetēs. Simtiem bērnu metās atraktīvās stafetēs pilnībā ignorējot nokrišņu daudzumu, lai arī visu rītu lija, sportot prieku lietus prom aizskalot nespēja.
‘’Namiņu’’ pārstāvēja Hanzas vidusskolā visi skolēni no 2.-6.klasei, bet 1.klase tikmēr demonstrēja ‘’Namiņa’’ bērndārzniekiem šo pašu vingrojuma kompleksu un pateicoties viņiem vingrot metās arī ‘’Namiņa’’ direktore Sandra un pārējie administrācijas pārstāvji.
Sporta skolotājs Aigars saka LIELO paldies visiem skolēniem, kas spēja izdejot šo vingrojuma kompleksu, klašu audzinātājiem Vinetai, Sanitai, Lindai un Ingūnai, kā arī Rūtai par palīdzību noorganizēt šo braucienu uz Hanzas vidusskolu.
<< atpakaļ uz sarakstu
error: Saturs aizsargāts!